Sider

tirsdag den 28. februar 2012

Barnedåb

På søndag holder vi Lilys barnedåb, så her er lidt billeder af de hjemmelavede indbydelser og bordkort

mandag den 27. februar 2012

Chai <3

Jeg elsker chailatte! Duften, smagen, selv farven. Jeg har lige fået noget pulver-chai af min frisør, der bare blandes med varm mælk. Det smager fantastisk!
Og jeg har tidligere lavet chai-sirup efter The Vintage Hausfraus opskrift. Det er forfærdeligt vanedannende, og pulveret er ligesom alt for let og fristende.

lørdag den 25. februar 2012

Pimp din IKEA kommode

En nem og billig måde at pimpe sine efterhånden kedelige, hvide IKEA kommoder, er ved at købe tape fra Tiger til 20 kr. Jeg købte sommerfugle- og moustace-tape og her er resultatet. Der findes også fiske og kærlighedstape, ved jeg.

torsdag den 23. februar 2012

Rævekjole

Som tidligere nævnt syede jeg på noget børnetøj inspireret af mine yndlings dyr. Og i dag blev jeg næsten færdig, jeg mangler stadig knapper og dertilhørende huller. Men min stofpusher er desværre en kedelig knappepusher.
En rævekjole i str. 1 år, syet efter Elsebeth Gynthers mønster i børnetøjsbogen. Ideen med ræven er fundet på etsy.
Jeg er lidt stolt af, at mit første forsøg med tittekant gik så godt.

Når jeg er færdig med at sy tøj til Lilys dåb, færdiggør jeg en isbjørnekjole.

onsdag den 22. februar 2012

Zentangle

Selve mønstret har jeg tegnet for længe siden, men da jeg købte nye tusser i mandags er den nu farvelagt.

søndag den 19. februar 2012

Cupcakes

I går bagte jeg mini marcipancupcakes med vaniljefrosting. Først lugter elpiskeren brændt, så jeg må nok investere i en ny snart. Og senere gik tyllen i stykker, så mine cupcakes blev ikke så smukke som de kunne være blevet.

onsdag den 15. februar 2012

Inspiration

Jeg er i gang med lidt børnetøjssysleri, og min inspiration er to af mine yndlingsdyr. Jeg håber på at kunne vise mindst én kreation i morgen.

Tyskerhjelm

Den anden aften syede jeg en hjelm efter Elsebeth Gynthers børnetøjsbog. Jeg tror den, efter lidt øvelse og tilpasning, kan blive en fin hjelm. Og bindebånd vil også hjælpe. Min kæreste kommentar var: "Det ligner en tysk soldaterhjelm". Nå, tak? Bedøm selv ;)

I mangel af bedre

Jeg sover rigtig dårligt for tiden, og det hjælper slet ikke jeg er småsyg. Så i mangel af bedre ting at tage sig til kl lort om morgenen, når hele huset sover, legede jeg med app'en jeg skrev om i går.

tirsdag den 14. februar 2012

Billed app!

Jeg fandt en sjov app i dag, den hedder Instagram. Man vælger billeder fra sin iPhone eller tager et nyt, og kan så lege med farver, sløring, osv. Og så gemmer den også billedet på iPhonen uden at ændre originalen. Lidt eksempler (undskyld rækkefølgen, jeg blogger fra iPhonen):

<3

Det er Valentins dag, og det er sådan en dag der er ligesom alle andre herhjemme (mest fordi kæresten synes det er noget fis).
Men her får I et billede af min nyeste forelskelse! Mine nye sko fra Pieces <3 <3 <3
Og I kan da også life få et af mine to yndlings mennesker (der så håndboldkamp) <3

søndag den 12. februar 2012

Held

Jeg købte fire håndarbejdsblade i en genbrugsbutik i går, og i morgen vil jeg købe flere! 5 kr pr. stk., og de er fra '88-'92. Og se hvad jeg tilfældigt fandt ! (Køreslag i fleece)

lørdag den 11. februar 2012

Lørdag

En dag med begynder-strik, håndarbejdsblade fra '88, en småsyg Lily og besøg af mormor, nem aftensmad til en syg kæreste og 5 minutters flaskesterilisering i microovnen.

søndag den 5. februar 2012

Ilderdyrene

Inden det kun går op i baby, så må I hellere se ilderne også. De fik en balje sne ind i dag (Sabby HADER vanter, så jeg gad ikke gå ud med dem).

Og ham den fede Charlie gik kold ;)

lørdag den 4. februar 2012

Pakken fra i torsdags

Pakken fra Malika og Rosa indeholdt tre forskellige bomuldsstoffer og et buksemønster på chinos fra Onion. De lyserøde stoffer skal bruges til en sommerjakke til Lily og en pusletaske, jeg er nemlig træt af den blå, som godt nok matcher barnevognen, men den er ikke så piget.

torsdag den 2. februar 2012

Torsdag

Vi trodsede frosten og gik en tur i Netto og Kære børn. Monsterbarnet sover bare bedst i barnevognen, og jeg kan jo ikke sove lur med hende hele tiden. Hun fik en bidegiraf, en natdragt og to gravhunde. Og jeg fik peanuts og en cola, på trods af jeg ville stoppe med sukker i februar. Oh well, det er jo kun d. 2.
Da vi kom hjem kom postmanden med en pakke fra Malika og Rosa - jeg viser indholdet i morgen.

onsdag den 1. februar 2012

Godnat og sov godt!

For første gang i 3 måneder (og 2 dage) går jeg i seng uden min datter. Hun ligger nemlig og sover i sin egen seng - lige ved siden af vores.
Det er helt underligt at den lille mosegris ikke ligger og fylder. Så snart hun er sulten kommer hun over til os og bliver resten af natten. Men det er da en start for både mor og barn ;)

Billedet er fra en aften hvor hun tog en lur på sofaen.